Op zoek naar de leukste bh zonder beugel met een grote maat?

We krijgen vaak de vraag of het dragen van een bh zonder beugel bij grote maten bh’s wel goed is. Er bestaat namelijk veel twijfel onder vrouwen met een grote (cup)maat. Ons antwoord is volmondig: JA. Het is prima om een bh zonder beugel te dragen bij een grote cupmaat. Disismi heeft al jaren diverse bh´s zonder beugel in het assortiment. Deze worden veelvuldig gedragen door vrouwen met een grote cupmaat.

Waarom een bh zonder beugel?

Waarom zou je bij het hebben van een grote maat een bh zonder beugel dragen? Daar zijn genoeg redenen voor:

1) Een bh met beugel kan pijn doen

Veel vrouwen ervaren pijn bij het dragen van bh’s met een beugel, zeker bij de grotere maten. En dat is ook niet zo gek. Je lichaam is tenslotte rond (3D) en een beugel is vaak ´plat´ (2D). Dat is ontzettend jammer. Gelukkig biedt Disismi dé oplossing: de SWEDEN bh. Speciaal gemaakt voor vrouwen met grote (cup)maten: een bh zonder beugel. Deze bh zonder beugel is uiteraard ook verkrijgbaar in de vrolijke Disismi kleuren en prints. De SWEDEN bh zonder beugel is er in verschillende modellen (van super soft tot ondersteunend) en is er in verschillende grote maten met groot maatbereik (van A t/m H cup, omvang 85 t/m 110). Nieuwsgierig? Bekijk dan de bh’s of ga direct naar het online verkooppunt.

2) Grote omvang, kleinere cup

Veel vrouwen met een grote omvang en kleine cup, bijvoorbeeld 100A of 105C, hebben moeite met het dragen van een beugel bh. Een beugel bh zit dan niet altijd lekker. Dit heeft te maken met de vorm van je buste inzet, omdat deze wijder en breder is. De beugel schiet ook vaker uit de stof, omdat er meer druk op staat. Logisch dat de beugel dan sneller knapt of kapot gaat. Herkenbaar? Kies dan voor een Disismi grote maten bh zonder beugel. Het SWEDEN bh model biedt veel support en zit comfortabel. Probeer het eens!  Bekijk hier de bh’s.

3) Leeftijd en hormonen

In de loop van de tijd verandert de vorm van je buste door je hormonen. Óók de vorm van je borsten verandert dus met je mee met de jaren. Bindweefsel verandert in vetweefsel en daardoor gaat de vorm vaak van een ´appel´ naar een ´peer´. Het is dus verklaarbaar dat je op een bepaalde leeftijd minder goed een beugel kunt verdragen of dat een beugel bh sneller pijn doet. Ook in dat geval is ons advies om te kiezen voor een Disismi grote maten bh zonder beugel. De SWEDEN bh’s bieden veel support en zitten comfortabel.

The Travel Bra (oftewel, de reis bh)

Gaat bij jou ook de metaaldetector af op het vliegveld bij de controles? Dat kan te maken hebben met de bh beugel. Daarom noemen we onze bh zonder beugel voor vrouwen met grote maten ook wel The Travel Bra. Draag je onze SWEDEN bh, dan is schaamte bij dat poortje onnodig. Ook is de bh veel comfortabeler in bijvoorbeeld het vliegtuig of de auto. Tip: ook voor een bh zonder beugel in een grote maat is het belangrijk om deze niet te ver omlaag te trekken over je buik. De bh rolt dan op en klapt om. Wij Diva dames hebben nu eenmaal een rolletje meer. 

 

Ontwerpster Jackelien Struik over de bh’s zonder beugel voor vrouwen met een grotere maat: “Zelf draag ik heel graag de soft-variant van de SWEDEN bh zonder beugel. Zeker op dagen dat ik achter de computer werk, reis voor productie of een stuk moet rijden voor een Disismi verkoopdag. Dan draag ik altijd een Disismi bh zonder beugel. Met liefde heb ik deze bh ontwikkeld, omdat ik merkte dat er veel vraag naar was en omdat ik zelf ook graag wat comfortabelere droeg. Ik zie in de branche dat er veel vooroordelen zijn over de grote maten bh’s zonder beugel. Bijvoorbeeld dat het minder ondersteunend zou zijn of minder mooi. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Bovendien is elke dag pijn aan je buste helemaal niet fijn”. Bh goeroe Jackelien is dus ook fan van de grote maten bh zonder beugel.

BH Advies

Twijfel je over het dragen van een bh zonder beugel met grote maat? Neem contact op voor advies of maak een VIP-afspraak in de Disismi studio in de Bilt (vlakbij Utrecht) met ontwerpster Jackelien. Je bent ook altijd welkom bij één van onze Disismi Dagen.

 

Disismi, bh zonder beugel grote omvangsmaat

Bij Disismi zeggen we altijd: ´Je draagt toch ook niet altijd hakken?’ Een bh zonder beugel bij een grote cupmaat zit heel lekker. Het geeft je meer bewegingsruimte, meer comfort en het is dus ook beter voor je lichaam. Heb je een grote cupmaat? Wissel dan een bh zonder beugel of met beugel eens af om het te proberen. Disismi staat voor goed zijn zoals je bent en oké zijn met jezelf. Iets wat we iedere vrouw gunnen. Onze bh’s zijn er in unieke kleurencombinaties en vrolijke stoffen voor iedereen met een grotere of diepere cupmaat, van A t/m K en omvang 70 t/m 110. Oftewel: Plus Size lingerie. Voor alle vormen en maten! 

 

Benieuwd naar de andere grote maten bh’s? Bekijk dan de gehele collectie hier Voorbeelden van andere bh's zonder beugel zijn de sport bh grote maten met voorsluiting, de grote maten bh met voorsluiting, de bh zonder beugel met voorsluiting en tot slot de prothese bh met voorsluiting.