De Diva van Disismi

 

Jackelien Struik is de oprichtster van Disismi, een weelderige dame met een grote cupmaat. Met Disismi (zeg: 'This Is Me') laat ze letterlijk zien wie ze is. Ze zit lekker in haar vel en wil dit ook aan andere vrouwen doorgeven. Met meer dan 30 jaar ervaring in de lingerie, besloot ze dat lingerie voor grote maten helemaal niet saai hoeft te zijn en zette daarom in 2008 haar eigen merk Disismi in de markt. Speciaal voor grote maten cups. 

 

Inmiddels bestaat Disismi 15 jaar en staat er een geweldige collectie bh’s grote maat gemaakt met liefde voor het vak en haar klanten. Met beugel, zonder beugel, Prothese (care) lingerie of met voorsluiting. Allemaal uitgerust met een perfecte pasvorm en gemaakt van kwalitatieve materialen. 

 

Praat je mee over de nieuwe collecties...?  klik hier!

Technische hoogstandjes

 Disismi heeft een eigen ingenieus en nauwkeurig maatsysteem ontwikkeld. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste pasvorm, welke maat of vorm je borsten ook hebben. Elk lijf is tenslotte weer anders. Disismi doet geen concessies aan de kwaliteit van gebruikte materialen, de afwerking en al helemaal niet aan de pasvorm. Zelfs over de kleinste details is uitgebreid nagedacht.


Dat resulteerde in een unieke lingeriecollectie met de perfecte pasvorm, optimale ondersteuning en het ultieme draagcomfort voor vrouwen met een maatje meer. Zo sluit je lingerie altijd mooi aan en kun je zelfverzekerd voor de dag komen.

 

Wil je weten wat jouw exacte maat is? Kom langs tijdens onze unieke en gezellige Disismi Dagen! 

Je beste én leukste beha ooit? Je vindt hem bij Disismi!

Fair Trade & Fair Made

 

Disismi heeft behalve hart voor lingerie ook hart voor het milieu. Disismi onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de fair trade handelswijze. Alle lingerie, beha’s, broekjes en slips worden ontworpen met extra aandacht voor de support van je lichaam en met een (knip)oog voor detail.

 

Respect voor ieder mens staat centraal. Zo werken onze naaisters onder goede omstandigheden en wordt - bij zowel inkoop, productie als verpakking van onze beha’s en slips - zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Disismi is volledig ontwikkeld in Nederland. De stoffen die gebruikt worden om onze lingerie te produceren, zijn allemaal gemaakt en beprint in de Europese regio. Ze voldoen bovendien aan de Oeko-tex standaard 100, een milieuvriendelijk keurmerk. De fotoprints op de lingerie belasten het milieu zo min mogelijk.